Kapbeugel

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Het bestellen van de juiste rvs kapbeugel wordt nog makkelijker, wanneer u uw bestelling plaatst bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. In het overzicht kiest u de afmetingen van de rvs kapbeugel. Geef vervolgens het benodigde aantal door en wij maken uw bestelling in orde. Heeft u een vestiging in het buitenland? Ook dan leveren wij zo snel mogelijk!

Waarom kiezen voor een kapbeugel?

Een rvs kapbeugel zorgt voor een juiste bevestiging van een leidingwerk. De rvs buis valt volledig in de beugel, waardoor een bevestiging tegen een muur of aan een plafond mogelijk is. De kapbeugels zijn gemaakt uit rvs strip, waardoor u verzekerd bent van een sterke montagebeugel met een lange levensduur. Daarbij verkopen we alleen kapbeugels van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor Technisch Handelsbureau Hellebeuk.

Kies uit een ruim assortiment

In ons uitgebreide assortiment vindt u meer dan een rvs kapbeugel alleen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Ook voor deze producten geldt dat u ze eenvoudig bestelt door contact met ons op te nemen.

Uw bestelling plaatsen voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, belt u met onze verkoopafdeling om uw bestelling door te geven. De voorraad wordt dan direct nagekeken en uw bestelling wordt kort daarna klaargemaakt voor verzending. Zo simpel is het! En omdat wij gebruikmaken van de diensten van verschillende transporteurs in heel Europa, bieden wij u altijd de meest scherpe tarieven. Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling door te bellen met +31(0)45-405 16 51.

Neem contact op