Kapbeugel

Home » Kapbeugel
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
De juiste RVS kapbeugel bestellen wordt nog makkelijker, wanneer u uw bestelling plaatst bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. In het overzicht kiest u de afmetingen van de RVS kapbeugel. Geef vervolgens het benodigde aantal door en wij maken uw bestelling in orde. Heeft u een vestiging in het buitenland? Ook dan leveren wij zo snel mogelijk!

Waarom kiezen voor een kapbeugel?

Een RVS kapbeugel zorgt voor een juiste bevestiging van een leidingwerk. De RVS buis valt volledig in de beugel, waardoor een bevestiging tegen een muur of aan een plafond mogelijk is. De kapbeugels zijn gemaakt uit RVS strip, waardoor u verzekerd bent van een sterke montagebeugel.

Uw bestelling plaatsen voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u een keuze heeft gemaakt belt u met onze verkoopafdeling om uw bestelling door te geven. De voorraad wordt dan direct nagekeken en uw bestelling wordt kort daarna klaargemaakt voor verzending. Zo simpel is het! En omdat wij gebruikmaken van de diensten van verschillende transporteurs in heel Europa, bieden wij u altijd de meest scherpe tarieven. Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling door te bellen met +31(0)45-405 16 51.

Andere bezoekers bekeken ook:

Draadfittingen | Voorlasflens | Pijpbeugel rvs

Neem contact op