Gelaste buis

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Een gelaste buis is uitermate geschikt voor het vervoeren van schone vloeistoffen en gassen in bijvoorbeeld de farmaceutische, chemische en zuivelindustrie. Technisch Handelsbureau Hellebeuk heeft twee soorten buizen in het assortiment, ASTM buizen en EN buizen. Beide normeringen zijn standaard gebeitst en de ASTM buizen zijn gegloeid, waardoor deze makkelijker te buigen zijn. Daarnaast veroorzaken ze minder slijtage aan uw messen wanneer u er draad op snijdt, omdat deze buis zachter is. Beide normeringen buizen, zijn zowel in een gelaste als naadloze uitvoering leverbaar.

Gelaste buis met een specifieke diameter? Vind het in ons assortiment

In ons ruime assortiment vindt u gelaste en naadloze buizen met verschillende diameters, dus er zit zeker een perfect passende buis tussen. Of u nu een gelaste buis met een kleine diameter zoekt voor kleine installaties of een buis met een grote diameter voor uitgebreide chemische installaties, wij zijn u van dienst. Door onze jarenlange ervaring in het handelen in technische onderdelen en materialen zijn wij in staat om u te voorzien van alles wat u nodig heeft om een koelsysteem of waterleiding te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan een gelaste buis, maar ook aan flenzen om de buizen te verbinden, of aan fittingen om de druk te regelen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Heeft u morgen al een gelaste buis nodig? Neem dan snel contact op met Technisch Handelsbureau Hellebeuk en plaats uw bestelling. Alle artikelen die wij op voorraad hebben worden al binnen 24 uur geleverd in de Benelux, mits u ze voor 13:00 uur bestelt. U plaatst uw bestelling door te bellen met een van onze specialisten op het nummer +31(0)45-405 16 51.

Neem contact op