Draadfittingen

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Draadfittingen van roestvrijstaal worden meestal gebruikt om een installatie te koppelen. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van een apparaat of kraan op het leidingwerk. Dankzij draadfittingen is het redelijk eenvoudig om bijvoorbeeld een kraan aan de leiding te koppelen. De draadfittingen in het assortiment zijn van rvs 316L uit buis gemaakt of van rvs 316 CF8M/1.4408  kwaliteit. Draadfittingen van staal zijn voorzien van BSP draad, wat geschikt is voor een werkdruk van circa 16 Bar. De fittingen hebben standaard ISO7/1 BSP draad, met conisch (ofwel taps) buitendraad en cilindrisch (recht) binnendraad.

Draadfittingen van staal in alle vormen en maten, dus altijd een geschikte oplossing

Welke soort fitting u nodig heeft, is afhankelijk van hoe het leidingsysteem loopt en hoeveel ruimte er is om een draadfitting te plaatsen. Technisch Handelsbureau Hellebeuk heeft het volledige gasdraadfittingenpakket op voorraad, waardoor er voor elke toepassing vaak een goede oplossing is. Enkele voorbeelden:

  • Zeskantnippels / borstnippels / patentnippels
  • Aanlasnippels
  • Sokken
  • Koppelingen
  • Draadbochten
  • Verloopnippels

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit het totale assortiment. Kijk voor een volledig overzicht verder op de website. Dankzij de handige online catalogus ziet u snel welke maten er per type draadfitting beschikbaar zijn.

Isoleer uw draadfittingen goed

Draadfittingen van staal worden hoofdzakelijk gebruikt bij waterleidingen en cv-installaties. Gebruik daarom altijd een afdichtmiddel bij het aansluiten van een draadfitting. Vaak is teflontape of Loctite voldoende om de koppeling waterdicht te maken. Heeft u naast draadfittingen van staal ook andere koppelingen en bijvoorbeeld afsluiters nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. In ons ruime assortiment vindt u namelijk onder andere ook:

Telefonisch bestellen

De makkelijkste manier van bestellen is door even te bellen. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Niet alleen om een bestelling op te nemen, maar ook om u te helpen met het maken van uw keuze. Ervaar dit zelf en bel ons op telefoonnummer +31(0)45-405 16 51.

Neem contact op