Draadfittingen

Home » Draadfittingen
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
Draadfittingen van RVS worden meestal gebruikt om een installatie te koppelen. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van een apparaat of kraan op het leidingwerk. Dankzij draadfittingen is het redelijk eenvoudig om bijvoorbeeld een kraan aan de leiding te koppelen. De draadfittingen in het assortiment zijn van RVS 316L uit buis gemaakt of van RVS316 CF8M/1.4408 kwaliteit. RVS draadfittingen zijn voorzien van BSP draad, wat geschikt is voor een werkdruk van circa 16 Bar. De fittingen hebben standaard ISO7/1 BSP draad, met conisch ( =taps) buitendraad en cilindrisch (recht) binnendraad.

Draadfittingen van RVS in alle vormen en maten, dus altijd een geschikte oplossing

Welke soort fitting u nodig heeft is afhankelijk van hoe het leidingsysteem loopt en hoeveel ruimte er is om een draadfitting te plaatsen. Hellebeuk heeft het volledig gasdraadfittingenpakket op voorraad, waardoor er voor elke toepassing vaak een goede oplossing is. Enkele voorbeelden:
  • Zeskantnippels / borstnippels / patentnippels
  • Aanlasnippels
  • Sokken
  • Koppelingen
  • Draadbochten
  • Verloopnippels
Uiteraard is dit maar een kleine greep uit het totale assortiment. Kijk voor een volledig overzicht verder op de website. Dankzij de handige online catalogus" ziet u snel, welke maten er per type draadfitting beschikbaar zijn.

Isoleer uw draadfittingen goed!

Draadfittingen van RVS worden hoofdzakelijk gebruikt bij waterleidingen en cv-installaties. Gebruik daarom altijd een afdichtmiddel bij het aansluiten van een draadfitting. Vaak is teflontape of Loctite voldoende om de koppeling waterdicht te maken.

Telefonisch bestellen

De makkelijkste en meest persoonlijke manier van bestellen is door even te bellen, vindt u ook niet? Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Niet alleen om een bestelling op te nemen, maar ook om u te helpen met het maken van uw keuze. Ervaar dit zelf en bel ons op telefoonnummer +31(0)45-405 16 51.

Andere bezoekers bekeken ook:

Voorlasflens | Pijpbeugel rvs | Lasbodem

Neem contact op