ANSI flenzen

Home » ANSI flenzen
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
ANSI flenzen worden voornamelijk gebruikt in de chemische industrie om installaties aan elkaar te koppelen. Deze flens is beschikbaar als slip-on flens, wat betekend dat deze over een bestaande buis wordt geschoven waarna deze zich om de buis klemt waardoor deze met een andere kan worden verbonden.

ANSI flenzen: de meest geschikte manier om buizen te verbinden

De ANSI flenzen worden het meest gebruikt in de (Petro) chemische industrie. De ANSI flenzen zijn bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor draad flenzen, deze worden doormiddel van schroefdraad op de buis geschroefd. U kunt kiezen voor blind flenzen waarmee een buis wordt afgesloten en u kunt kiezen voor welding-neck flenzen die uitermate geschikt zijn voor buizen waar een grote druk op komt te staan.

Ga voor gemak met de slip-on flens

De ANSI flens is ook beschikbaar als slip-on flens. Deze flens is gemakkelijk te installeren, want u hoeft deze enkel over de buis te schuiven waarna deze zich vast zet aan het uiteinde van de buis. De slip-on flens is net zoals de andere ANSI flenzen beschikbaar in verschillende diameters en diktes. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd de flens die u zoekt.

Bestel eenvoudig door te bellen

Wilt u ANSI flenzen bestellen? Bel dan met een van onze specialisten op het nummer +31(0)45-405 16 51. U plaatst eenvoudig uw bestelling door de gewenste afmetingen en aantallen door te geven en u krijgt de flenzen al binnen een dag geleverd. Heeft u ook al buizen en fittingen besteld? Zo niet, dan is het handig om dit ook bij ons te doen. Dan weet u zeker dat alle onderdelen van uw nieuwe buizensysteem perfect op elkaar aansluiten.

Andere bezoekers bekeken ook:

Aluminium flens | Kogelkraan | Lasbochten

Neem contact op