ANSI flenzen

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

ANSI flenzen worden voornamelijk gebruikt in de (petro) chemische industrie, om installaties aan elkaar te koppelen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Welke buizen u ook met elkaar wilt koppelen, bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk vindt u zeker de slip-on flens of ander soort koppeling die perfect aansluit.

Verschillende soorten ANSI flenzen voor iedere toepassing

De ANSI flenzen zijn bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor draad flenzen, deze worden doormiddel van schroefdraad op de buis geschroefd. U kunt kiezen voor blind flenzen waarmee een buis wordt afgesloten en u kunt kiezen voor welding-neck flenzen die uitermate geschikt zijn voor buizen waar een grote druk op komt te staan. De flenzen zijn standaard leverbaar in een 150LBS en 300LBS uitvoering.

Ga voor gemak met de slip-on flens

De ANSI flens is ook verkrijgbaar als de slip-on flens. Deze flens is gemakkelijk te installeren, want u hoeft deze enkel tegen de buis te schuiven, waarna deze direct wordt vast gelast aan de buis. De slip-on flens is net zoals de andere ANSI flenzen beschikbaar in verschillende diameters. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd de flens die u zoekt.

Bestel eenvoudig door te bellen

Wilt u ANSI flenzen bestellen? Bel dan met een van onze specialisten op het nummer +31(0)45-405 16 51. U plaatst eenvoudig uw bestelling door de gewenste afmetingen en aantallen door te geven en u krijgt de flenzen al binnen een dag geleverd. Heeft u ook al gelaste buizen en fittingen besteld? Zo niet, dan is het handig om dit ook bij ons te doen. Dan weet u zeker dat alle onderdelen van uw nieuwe buizensysteem perfect op elkaar aansluiten. Bovendien ontvangt u uw bestelling al snel. Binnen de Benelux bedraagt de levertijd namelijk slechts 24 uur en in de rest van Europa ontvangt u uw bestelling binnen 48 uur.

Neem contact op