Voorlasflens

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk vindt u een ruim assortiment aan technische onderdelen, waaronder een groot assortiment flenzen, dus u vindt zeker de voorlasflens die u zoekt. Ons familiebedrijf is al sinds 1963 actief in het in- en verkopen van allerlei verschillende technische onderdelen en materialen. Hierdoor hebben wij inmiddels een groot netwerk aan leveranciers en producenten opgebouwd om u kwalitatieve producten te garanderen.

Een voorlasflens voor het veilig koppelen van buizen

Met een voorlasflens wordt de koppeling tussen twee buizen of een buis en een machine extra verzekerd. Flenzen zijn er in diverse uitvoeringen en maten. Op onze website vindt u een handig overzicht met de exacte specificaties van elke flens die wij leveren, dus ook van de voorlasflens. Wij leveren de volgende flenzen in de normering EN en ASTM. U heeft daarbij onder andere de keuze uit:

  • Overschuifflenzen
  • Vlakke aanlasflenzen
  • Voorlasflenzen
  • Blindflenzen
  • Draadflenzen

Heeft u naast een flens nog andere producten nodig? Kies uit ruim 60.000 producten

In het ruime assortiment van Technisch Handelsbureau Hellebeuk kunt u, naast voor een lasflens, ook terecht voor andere technische onderdelen en materialen. Voorbeelden hiervan zijn:

 

In ons assortiment vindt u ruim 60.000 producten, waardoor u bij ons terecht kunt voor alles wat u nodig heeft voor uw leidingsysteem. Van stalen pijpbeugels tot gelaste buizen, in ons uitgebreide aanbod vindt u zeker wat u zoekt. Kunt u toch iets niet vinden? Dan gaan wij graag met u op zoek naar de juiste oplossing.

Binnen 24 uur geleverd

Het bestellen van de gewenste voorlasflens is eenvoudig. Bel naar +31(0)45-405 16 51 en laat onze specialist weten wat u zoekt. Elke bestelling wordt binnen 24 uur geleverd vanuit ons eigen magazijn aan locaties in de gehele Benelux en binnen 48 uur op locaties in de rest van Europa.

Neem contact op