Voorlasflens

Home » Voorlasflens
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk vindt u een ruim assortiment aan technische onderdelen, waaronder een groot assortiment flenzen. Ons familiebedrijf is al sinds 1963 actief in het in- en verkopen van allerlei verschillende technische onderdelen en materialen. Hierdoor hebben wij inmiddels een groot netwerk aan leveranciers en producenten opgebouwd om u kwalitatieve producten te garanderen.

Een flens voor het veilig koppelen van buizen

Met een flens wordt de koppeling tussen twee buizen of een buis en een machine extra verzekerd. Flenzen zijn er in diverse uitvoeringen en maten. Op onze website vindt u een handig overzicht met de exacte specificaties van elke flens die wij leveren. Wij leveren de volgende flenzen in de normering EN en ASTM.
  • Overschuifflenzen
  • Vlakke aanlasflenzen
  • Voorlasflenzen
  • Blindflenzen
  • Draadflenzen

Heeft u naast een flens nog andere producten nodig? Kies uit ruim 60.000 producten

In het ruime assortiment van Technisch Handelsbureau Hellebeuk kunt u, naast terecht voor een lasflens, ook terecht voor andere technische onderdelen en materialen. Voorbeelden hiervan zijn: In ons assortiment vindt u ruim 60.000 producten, waardoor u bij ons terecht kunt voor alles wat u nodig heeft voor uw leidingsysteem. Kunt u toch iets niet vinden? Dan gaan wij graag met u op zoek naar de juiste oplossing.

Binnen 24 uur geleverd

Het bestellen van de gewenste flens is eenvoudig. Bel naar +31(0)45-405 16 51 en laat onze specialist weten wat u zoekt. Elke bestelling wordt binnen 24 uur geleverd vanuit ons eigen magazijn aan locaties in de gehele Benelux en binnen 48 uur op locaties in de rest van Europa.

Andere bezoekers bekeken ook:

Pijpbeugel rvs | Lasbodem | Pijpbeugels staal

Neem contact op