Pijpbeugels staal

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Kunt u beter kiezen voor pijpbeugels van staal of rvs? Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk helpen we u graag bij het maken van die keuze. In ons uitgebreide assortiment vindt u de beste kwaliteit pijpbeugels van rvs en staal om buizen en slangen veilig en snel te monteren.

Kies een pijpbeugel van rvs of staal om buizen te monteren

Pijpbeugels van staal en rvs worden gebruikt om buizen en slangen vast te zetten. De rvs buis wordt omringt door twee halve schalen, die aan de zijkant met bouten en moeren bevestigd worden. Hierdoor kunt u de buizen in iedere gewenste positie hangen. Daarnaast bent u met de pijpbeugels van Technisch Handelsbureau Hellebeuk verzekerd van hoge kwaliteit producten, omdat wij al jaren samenwerken met leveranciers en producenten door heel Europa. Bij ons heeft u de keuze uit diverse technische onderdelen, zoals:

Bel ons en bestel direct

De juiste rvs pijpbeugel bestellen wordt nog makkelijker, wanneer u uw bestelling plaatst bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. In het overzicht kiest u de afmetingen van de rvs pijpbeugel zelf. Geef vervolgens het benodigde aantal door via +31(0)45-405 16 51 en wij maken uw bestelling in orde. Wilt u snel aan de slag? Al onze producten worden binnen 24 uur bezorgd in de Benelux en binnen 48 uur in de rest van Europa. Wilt u meer informatie over de beschikbare pijpbeugels van staal of rvs en de afmetingen? Neem dan een kijkje op de betreffende productpagina. Bij elk product vindt u namelijk een overzicht met alle beschikbare uitvoeringen.

Neem contact op