Pijpbeugel rvs

Home » Pijpbeugel rvs
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
De juiste RVS pijpbeugel bestellen wordt nog makkelijker, wanneer u uw bestelling plaatst bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. In het overzicht kiest u de afmetingen van de RVS pijpbeugel zelf. Geef vervolgens het benodigde aantal door en wij maken uw bestelling in orde. Heeft u een vestiging in het buitenland? Ook dan leveren wij zo snel mogelijk!

Waarom kiezen voor een pijpbeugel ?

Een RVS pijpbeugel zorgt voor een juiste bevestiging van het leidingwerk. De RVS buis wordt omringt door 2 halve schalen, die aan de zijkant met bouten en moeren bevestigt worden. Hierdoor kunt u door het bevestigen van een moer in combinatie met een draadeind op de beugels, de buizen op iedere gewenste positie hangen. De pijpbeugels zijn standaard gemaakt uit RVS strip, waardoor u verzekerd bent van een sterke montagebeugel. Voor het lichtere werk zijn de pijpbeugels ook verkrijgbaar als sets incl. bouten en moeren gemaakt uit plaat.

Bel ons en bestel direct

Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)45-405 16 51. Via dit nummer bestelt u gemakkelijk de gewenste pijpbeugels. Wilt u snel aan de slag? Al onze producten worden binnen 24 uur bezorgd in de Benelux en binnen 48 uur in de rest van Europa. Wilt u meer informatie over de beschikbare pijpbeugels en afmetingen? Neem dan een kijkje op de betreffende productpagina. Bij elk product vindt u namelijk een overzicht met alle beschikbare uitvoeringen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Lasbodem | Pijpbeugels staal | Afsluiter

Neem contact op