Lasbodem

Home » Afsluiter
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa

Vind de juiste lasbodem in het ruime assortiment van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Al sinds 1963 zijn wij actief in het in- en verkopen van allerlei technische onderdelen en materialen voor buizensystemen in de chemische, farmaceutische en zuivelindustrie. Hierdoor leveren wij u een lasbodem van hoge kwaliteit.

Gebruik een lasbodem om een natuurlijk uitziend einde van een buis te creëren

Bij veel installaties zijn er buizen die moeten worden afgesloten, misschien omdat u ze later wilt gebruiken om uw installatie uit te breiden of, omdat de buis simpelweg gebruikt wordt voor het opslaan van vloeistoffen of gassen. Met een lasbodem creëert u een natuurlijk uitziend einde aan elke buis, waardoor uw leidingwerk er altijd goed en professioneel uitziet. Daarnaast voorkomt u dat medewerkers zich bezeren aan eventuele uitstulpingen die zich aan het einde van een buis kunnen bevinden. Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk vindt u twee soorten lasbodems, namelijk de lasbodem EN 10253-4 en de lasbodem ASTM A-403. Het grootste verschil is, dat de ASTM bodems een hogere bolling hebben en de EN bodems wat vlakker zijn.

Nu bestellen is morgen in huis

Doordat wij een eigen magazijn hebben, zijn wij in staat om de gewenste lasbodem binnen 24 uur bij u te bezorgen. U bestelt de onderdelen die u nodig heeft door te bellen naar +31(0)45-405 16 51. Ook onze andere producten ontvangt u al binnen dit tijdsbestek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Welke producten u ook besluit te bestellen, u kunt altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor ons.

Neem contact op