RVS fittingen

Home » RVS fittingen
Grote voorraad
Grote voorraad
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Leveren in heel Europa
Levering door heel Europa
RVS fittingen gaan een stuk langer mee dan onbehandelde stalen lasfittingen, en dat scheelt u op de lange termijn behoorlijk wat geld. Onbehandelde lasfittingen slijten sneller waardoor u ze eerder moet vervangen. En dat kost tijd. Tijd waarin het productieproces niet op volle toeren kan draaien. Kies daarom het juiste RVS verloopstuk uit het ruime assortiment van Technisch Handelsbureau Hellebeuk en bel ons om uw bestelling te plaatsen.

Gebruik rvs fittingen voor de overgang en het verdelen van buizen

Het buizensysteem binnen uw bedrijf of werkplaats heeft als doel om vloeistoffen of gassen van A naar B te brengen. Dat klinkt simpel genoeg, maar daar heeft u wel de juiste producten nodig! Vaak moet een vloeistof of gas ook naar meerdere stations worden vervoerd en dat doet u met een rvs verloopstuk. Een buis wordt middels een T-stuk verdeeld en kan van daaruit doorgetrokken worden naar het eindstation. Bij een waterleiding is dit vaak een kraan met een veel kleinere diameter dan de buis die bij de bron begint. Gebruik hiervoor een rvs verloopstuk met een concentrische vorm.

De kracht van rvs

RVS fittingen hebben een speciale coating waardoor ze minder snel roesten, en dat maakt deze lasfittingen uitermate geschikt voor een buizensysteem dat vloeistoffen, zoals koelwater, transporteert. Mits goed onderhouden, gaan uw rvs fittingen dan ook tientallen jaren mee. Bijkomend voordeel bij een open buizensysteem is dat rvs lasfittingen er een stuk netter uitzien dan fittingen van gewoon staal.

Bestellen in binnen- en buitenland

Onze producten worden door heel Europa geleverd. Dus ook als u met uw bedrijf in het buitenland zit, of u heeft buitenlandse vestigingen, bestelt u een rvs verloopstuk of de benodigde lasfittingen net zo makkelijk bij Technisch Handelbureau Hellebreuk! Plaats uw bestelling door te bellen met onze klantenservice via telefoonnummer +31(0)45-405 16 51. Uw producten worden zo snel mogelijk toegestuurd. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Flenzen kopen | Persfitting | Gelaste buis

Neem contact op